Tampymo, lankstymo prietaisai

Informacija

Gamintojai

Peržiūrėta

E-kaina
Kėbulo tempėjas hidraulinis 4T JCB

Kėbulo tempėjas hidraulinis 4T JCB

T70401S

JCB

Nauja prekė

Kėbulo tempėjas hidraulinis 4T JCB

Smulkiau

Šiuo metu prekės neturime

E-kaina: 155,64 € su PVM

*Kaina galioja tik perkant internetu.

Likutis fizinėse parduotuvėse

Vilnius (Liepkalnio g. 68, LT-02120) - Neturime

Kaunas (Islandijos pl. 91, LT-49176) - Neturime

Apie prekę

Universalus pritaikymas: į šį nešiojamąjį hidraulinį remonto rinkinį įeina įvairūs komponentai, skirti kelti, stumti, traukti, lenkti, lyginti ir paskleisti. Tai „viskas viename“ sprendimas jūsų dirbtuvių poreikiams.
Keliamoji galia: 4 tonų keliamoji galia yra pakankamai galinga, kad būtų galima atlikti įvairias automobilių remonto užduotis. Nesvarbu, ar dirbate su kėbulo plokštėmis, rėmais ar komponentais, šis rinkinys jums padės.
Prailginamieji vamzdžiai: komplekte yra 20", 16", 9", 6" ir 4" ilginamieji vamzdžiai, kurių kiekvienas turi užraktą, kad būtų galima greitai ir lengvai montuoti. Tai užtikrina lankstumą ir pritaikymą įvairiems remonto scenarijams.
Įvairūs galvos priedai: su dantytu balneliu, išsiplėtimu pleištu, gumine galvute, plokščiu pagrindu, stūmoklio pirštu, pleišto galvute, V formos pagrindu, kištuku jungtimi ir hidrauline žarna, šis rinkinys suteikia platų galvos priedų asortimentą įvairiems remonto darbams. programos.
Pirmiausia sauga: siurblyje įrengta automatinė perkrovos sistema, neleidžianti pažeisti kraštų ir įrangos veikimo metu. Lanksčioje galvutėje yra nuolat suformuotas guminis padas, užtikrinantis saugų sukibimą ir neleidžiantis atsiskirti naudojimo metu.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Sekite mus Facebook